Asics Gel Kayano 30

Asics
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving


De GEL Kayano 30 hardloopschoen bestel je hier snel en eenvoudig

De GEL-KAYANO 30 biedt maximale ondersteuning en ultiem comfort zodat jij je volledig op je training kunt richten. De meest geavanceerde stabiliteitsschoen uit onze collectie die ooit is ontworpen om je langer en verder te laten hardlopen. Door de adaptieve stabiliteit en het superieure comfort mag je training eindeloos duren.

De 4D GUIDANCE SYSTEM technologie van de schoen is een revolutionair stabiliteitssysteem dat je helpt om je pas stabiel te houden tijdens het hardlopen, zonder dat het ten koste gaat van het comfort. De combinatie van onze nieuwe PureGEL technologie en het zachte FF BLAST PLUS ECO schuim zorgt ervoor je tijdens het hardlopen een ongelooflijk comfort ervaart.

Wat maakt de GEL-KAYANO 30 hardloopschoen zo ondersteunend en comfortabel?

  • De revolutionaire 4D GUIDANCE SYSTEM technologie levert adaptieve stabiliteit voor momenten waarop je die het meeste nodig hebt, zodat je langer kunt blijven hardlopen.
  • De nieuwe PureGEL technologie zorgt voor een zachter gevoel en betere schokdemping, waardoor de impact op je gewrichten minder wordt en jij comfortabel kunt trainen.
  • FF BLAST PLUS ECO schuim zorgt voor een zachtere landing en dynamische demping, zodat je ook comfortabel over hardere ondergronden kunt rennen.

Op welke andere punten onderscheidt de GEL-KAYANO 30 zich?

Deze schoen is ontworpen met het oog op bescherming en comfort. We hebben de schoen uitgebreid getest en geperfectioneerd in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De GEL-KAYANO 30 heeft extra technische eigenschappen om je te ondersteunen tijdens je runs. Lees hieronder meer over de Technologie en eigenschappen.

Gerelateerde Producten