Salomon Authentic Ltr Goretex

Salomon
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

L4046430

Comfortabele en lichte wandelschoen met Authentieke LTR Goretex  die bestand is tegen alle oppervlakken en ondergronden en alle weersomstandigheden door het goretex membraan die erin zit.

Dankzij de Non Marking Contagrip-zool van deze wandelschoen en de verhoogde noppen is uitglijden en vallen tot een minimum beperkt op alle ondergronden.

 Optimale demping en stabiliteit is er door de ingespoten EVA-middenzool aanwezig
Ondersteuning in de enkel krijg je door de hoge rieten laars waardoor je rotsen en hellingen kan trotseren en door het Goretex Extended Comfort Footwear-membraan is de schoen waterdicht en winddicht en ademend en zal het geen water of modder doorlaten.

Het bovenwerk van deze trekkingschoen is gemaakt met een synthetische en elastische gaas en met het waterdicht gekarteld suède die gebruikt is is deze schoen extreem weersbestendig.
Backpacken avontuur, Authentieke LTR combineert de rijkdom en duurzaamheid van leer met technische kenmerken die kilometers comfort op elk terrein garanderen.

Door het geavanceerde Chassis ™ dempingssysteem biedt deze schoen een stabiele bescherming. Door  de gebruikte sensifit technologie omwikkelt de middenvoet voor een optimaal comfort.