NeS Scrum Rugbyschoenen

NeS
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving


De speler op deze schoen is niet te stoppen. Deze rugbyschoen is gemaakt van kalfsleer, is robuust en toch erg comfortabel. Een stevige hielkap zorgt vor de nodige stabiliteit.

De impact met de ondergrond is minimaal doordat er een speciale tussenzool in zit en de buitenzool uitgerust is met 8 noppen waarvan 6 voor en 2 achter. De schoen buigt op 2/3 van de voet waardoor je sneller kunt sprinten.

De stalen noppen zijn erg stevig en stabiel en verschaffen de zwaardere spelers meer comfort.

Het bovenwerk van de Nes Scrum is gemaakt van premium kwaliteit kalfsleer. Het soepele leer vorm zich volledig naar de voet en hierdoor is deze rugbyschoen erg comfortabel aan de voet.

Het stikwerk op de schoen is met zorg aangebracht waardoor er voldoende steun is aan de voet. De schoen behoudt lange tijd haar comfortabele pasvorm doordat de binnenzijde met kunsttof is afgewerkt. De zolen van deze rugbyschoen zijn volledig doorgestikt waardoor de schoen erg duurzaam is en langer mee kan gaan.

De zool van de schoen is voorzien van zes conisch gevormde aluminium schroefnoppen die een persoon van meer dan 120 kilo makkelijk kan dragen. De noppen aan de voorzijde van de schoen zijn 16 millimeter lang, en de achterste zijn  18 mm lang.

Door de plaatsen van deze noppen heeft de rugbyspeler voldoende grip in het veldspel of tijdens een scrum,bij droge velden en zelfs bij natte en drassige velden.