Adidas F30 FG

Adidas
    Levertijd:1 werkdag.
Bestel
  • Beschrijving

B34856

Adidas F30.

De nieuwe adidas F30 FG voetbalschoenen hebben een behoorlijke verandering ondergaan. Een nieuw uiterlijk, een perfecte controle, een geweldige grip en lichtgewicht. Deze adidas schoenen zijn Firm Ground schoenen en geschikt voor gebruik op middelharde tot harde velden.

Lichtgewicht voetbalschoenen

Deze adidas voetbalschoenen hebben een bovenwerk van het lichtgewicht materiaal HYBRIDTOUCH. Dit materiaal combineert de beste eigenschappen van synthetisch leer en echt leer. Het is lichtgewicht en het is ook nog een zacht. De Next Generation buitenzool is een lichtgewicht zool. Het gebruik van deze lichtgewicht materialen draagt bij aan het verhogen van de handelingssnelheid.

Grip en Controle

De nieuwe Next Generation buitenzool heeft niet alleen de standaard noppen aan de rand van de buitenzool. In het midden zijn noppen aangebracht; geheel geïnspireerd op de sprintnummers uit de atletiekwereld. Deze noppenconfiguratie geeft een goede grip en zorgt voor een maximale acceleratie. Op het bovenwerk is een structuur aangebracht; de 3D grip texture. Dit maakt een goede controle mogelijk bij droog en bij nat weer.