NeS Ascoli FG

NeS
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

 

NeS Ascoli FG 

Buitengewone pasvorm

 

Dé zwarte voetbalschoen met extra dik leer!

 

De Nes Ascoli is een handgemaakte schoen met een bovenwerk van extra dik Bovini leer. Dit model is ook geschikt voor de voetballer met een bredere voet en een wat hogere wreef.

 


Acceleratie

 

Door de verstevigde tussenzool ligt het buigpunt op 2/3 deel van de zool, zodat de voet gemakkelijk afrolt en dat zorgt voor een betere acceleratie.

 

De lichtgewicht Pu zool is slijtvast, volledig doorgestikt, voorzien van 12 noppen en geschikt voor medium tot harde velden.


Comfort

 

De voetbalschoen beschikt over een uitneembare, anatomische inlegzool.

De stabiele, uitgebalanceerde hielkap zorgt voor een betere controle over de bewegingen en voorkomt blessures.

 

Nes Ascoli FG is een premium kwlaiteit kalfslederen voetbalschoen met Pu zool met vaste noppen

Volledig doorgestikte zool, anatomisch voorgevormde zool, verstevigde hielkap. In de tussenzool is er een verstevigde plaat ingebouwd waardoor de schoen sneller en beter afwikkelt op de voorvoet.

Geschikt voor mensen met een brede voet en hoge wreef.

Uistekende pasvorm en goed voetbed. De schoen heeft ringetjes voor het veteren waardoor de aansluiting op de wreef optimaal is.

Het zachte, lichtgewicht leren bovenwerk zorgt voor een comfortabele pasvorm en een uitstekend balgevoel. De schoenen zijn voorzien van duurzame buitenzolen voor extra grip op harde velden.

Het buigpunt ligt op,ongeveer op ⅔ van de lengte van de zool. Het buigpunt van de zool van voetbalschoenen moet onder de bal van je voorvoet liggen. Nes Ascoli heeft een verstevigde plaat in de tussenzool waardoor het buigpunt op  ⅔ van de lengte komt te liggen. Hierdoor rolt de voet sneller af en kun je sneller accelleren.

Fabrikant:Nes
Modelnr.:Ascoli
Land van Oorsprong: Italië
Leersoort : Bovini rundleder