NeS Italia FG

NeS
    Levertijd:Vanaf 1 Junli 2023
Bestel
  • Beschrijving


NeS Italia Nero FG


Zacht kalfslederen voetbalschoen met vaste noppen.

De 12 noppen zorgen voor meer grip en stabiliteit en zijn opgebouwd uit 2 lagen voor een betere demping en grip ook op kunstgras velden. Deze schoen is stabiel, geeft je controle en goede grip.

De verstevigde hielkap zorg ervoor dat altijd grip hebt onder alle omstandigheden. De verfijnde nopen bestaan uit 2 lagen waardoor je een betere demping hebt op kunstgras.

Deze NeS Italia is tijdloos en heeft een klassieke uitstraling.

Pasvorm ? - hoe valt deze schoen breed of smal ?
Door de uitstekende pasvorm zit de schoen goed om de voet heen en zorgt het voor een goede ondersteuning van de voet. Deze voetbalschoenen vallen normaal en hebben een iets hogere wreef.

Kalfsleer zorgt voor extra comfort
De NeS Italia is gemaakt van premium kwaliteit kalfsleer. Kalfsleer is zacht, voelt comfortabel aan en is licht in gewicht. Door het premium kalfsleer  voel je als voetballer de bal zeer goed en heb je meer controle over de bal.

Zool met extra grip, stabiliteit en demping
Er zit een stevige maar toch redelijk flexibele zool in deze voetbalschoenen. Door de uitgekiende noppen positionering heb je meer grip en een optimale stabiliteit op het veld. Hierdoor zijn deze NeS Italia voetbalschoenen uitermate goed geschikt voor medium en harde velden.


Maten : 40 t/m 46

 
Gerelateerde Producten