Asics Gel Peake

Asics
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

1112A037 002

Asics Gel peake Dames hockeyschoen

Dit is een veelzijdige schoen die optimale stabiliteit en schokdemping biedt welke vereist is op de huidige hockeyvelden. Maximale demping met de Gel technologie die in de hak en de voorvoet ingebouwd is absorbeert de schokken en vergemakkelijkt de afwikkeling van de voet, van de landing tot de afzet. Het DuoMax Support systeem in de tussenzool verbetert de ondersteuning en stabiliteit, terwijl het SpEVA-materiaal voor de tussenzool de afzet verbetert. Deze schoenen zijn zowel geschikt voor zandingestrooide velden als watervelden.

Kenmerken schoen

De schoen heeft maximale ventilatie door het mesh bovenwerk gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. Hierdoor heb je optimale ventilatie, wat erg comfortabel is gedurende inspanning. De zool is met de zogeheten PGuard technologie verbonden aan de schoen zelf. Dit is een combinatie van rubber en hars, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige bescherming. Het Lacing Design op de bovenkant volgt de vorm van je voet voor een stevige, comfortabele pasvorm.

Kenmerken zool
De veelzijdige schoen biedt de stabiliteit en schokdemping die moderne veldhockeyspelers nodig hebben. De Gel Cushioning in de hak en voorvoet absorbeert de schokken en helpt je voet bij de overgang van bodemcontact tot afzet. Het DuoMax Support System in de tussenzool levert extra ondersteuning en stabiliteit bij voor- en zijwaartse bewegingen, terwijl het SpEVA-materiaal van de tussenzool extra veerkracht biedt met dempend vermogen. 



Fabrikant: Nes
Modelnr.: Torino FG
Land van Oorsprong: Italiƫ
Leersoort : Kangoeroe leer