Nike Legend 8 Pro FG

Nike
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

AT6133 060

De Nike Tiempo Legend 8 Pro FG is afkomstig uit de Raised on Concrete-pack van Nike. De veelzijdige en tijdloze Tiempo heeft de looks van een traditionele voetbalschoen, maar is volledig vernieuwd met nieuwe technologie├źn en materialen voor een legendarische pasvorm en ongekende balcontrole. 

De bovenkant van deze Tiempo Legend is gemaakt van soepel kangoeroeleer. Dit leer vormt zich uitstekend naar de voet en dat resulteert in optimaal comfort. Daarnaast zorgt de Fly-wire kabels voor een nauwsluitende pasvorm. De losse voering aan de binnenkant van de neus en de middenvoet zorgen er voor dat de pasvorm behouden blijft. 

De schoen bevat een inlegzool van mesh materiaal en biedt lichte schokdemping. Daarnaast voorkomt deze zool overstrekking naarmate het leer ouder wordt, dit geeft extra comfort en duurzaamheid aan de schoen. 

De sterke buitenzool van deze Tiempo zorgt voor stabliteit en controle bij het maken van acties en beschikt over een chevron- en kegelvormige noppenconstructie. Deze noppenconstructie geeft stevige grip op droge natuurgrasvelden.