NeS Conforta FG

NeS
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

Voor brede voeten

NeS Conforta FG

  

Dé classic voetbalschoen voor de brede voet

 

De handgemaakte NeS Conforta is gebaseerd op het klassieke model voetbalschoen in een hedendaags jasje gegoten.

 

De combinatie van het premium kalfsleer en de speciale leest zorgen dat deze schoen ideaal is voor de voetballer met een bredere voet.Acceleratie


Door de verstevigde tussenzool ligt het buigpunt op 2/3 deel van de zool, zodat de voet gemakkelijk afrolt en dat zorgt weer voor een betere acceleratie.

De lichtgewicht Pu zool is slijtvast, volledig doorgestikt, voorzien van 12 noppen en geschikt voor medium tot harde velden.


Comfort


De voetbalschoen beschikt over een uitneembare, anatomische inlegzool.

De stabiele, uitgebalanceerde hielkap zorgt voor een betere controle over de bewegingen en voorkomt blessures.


Vanwege de topkwaliteit van het leer adviseren wij om deze schoenen alleen voor wedstrijden te gebruiken en niet voor trainingen en wedstrijden tegelijk. Het leer heeft dan niet voldoende tijd om tussen de trainingen en wedstrijden door op natuurlijke wijze te drogen en te herstellen.

Ons advies is om je oude Conforta te gebruiken voor de trainingen en je nieuwe Conforta voor wedstrijden.


Vanwege de topkwaliteit van het leer adviseren wij om deze schoenen alleen voor wedstrijden te gebruiken en niet voor trainingen en wedstrijden tegelijk. Het leer heeft dan niet voldoende tijd om tussen de trainingen en wedstrijden door op natuurlijke wijze te drogen en te herstellen.


Zeker in combinatie met de NeS gripsokken welke voorzien zijn van siliconen onder de zool geven deze schoenen je de beste demping ooit op kunstgras en een perfecte grip in je voetbalschoenen


Ons advies is om je oude voetbalschoenen te gebruiken voor de trainingen en je nieuwe Conforta voor wedstrijdenWij adviseren om deze schoenen minimaal 1 maat kleiner dan uw eigen maat te kopen omdat leer in gebruik altijd uitloopt.

 

Gerelateerde Producten