K- Swiss Accomplish 3 Omni

K-Swiss
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

5615 109 M

K-Swiss Accomplish 3 Omni

De K-Swiss Accomplish lll is afkomstig uit de K-Swiss schoenencollectie. De Accomplish 3 Omni is een veelzijdige en stabiele tennisschoen voor de veeleisende tennissers. Deze schoen is robuust en heeft een klassiek design en zorgt voor comfortabele ondersteuning op de baan.

Deze tennisschoen heeft een bredere pasvorm en beschikt over een lederen bovenzijde die zorgt voor een hoge duurzaamheid.

Bovendien is deze schoen waterafstotend en dat zorgt ervoor dat de schoen niet te zwaar wordt en de voet droog blijft.

De ventilatiegaatjes in het bovenwerk zorgen voor optimale ventilatie waardoor je voeten koel en droog worden gehouden. Met de   EVA tussenzool heb je een optimale schokdemping en duurzaamheid.

In de hiel van de schoen is de Shock Spring technologie toegepast, voor afname van schokken en ter verhoging van het comfort. Dit zorgt voor soepelere beweging en een betere schokdemping waardoor het comfort toeneemt.

De rubberen Aosta non-marking buitenzool heeft een hoge dichtheid en zorgt voor een hoge duurzaamheid van hiel tot teen. De schoen biedt dankzij het omnicourt profiel voldoende grip op zowel hardcourt-, kunstgras-, smashcourt-, en gravelbanen.

 

Gerelateerde Producten