dunlop 773263

Dunlop Blackstorm Graphite 2.0

Dunlop
5013317812636
    Levertijd:1 werkdag.
Bestel
  • Beschrijving

773263

Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 Squashracket

 

Deze Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 Hl squashracket beschik je over een squash racket met een geweldige balcontrole.

Deze squashracket heeft een frame gemaakt van volledig graphite en weegt slecht 135 gram.

Deze squashracket is 20 gram lichter dan zijn voorganger en de mensen die de voorganger van dit racket hebben gehad merken meteen dat het nog lichter is.

Extra Head light balans zorgt ervoor dat dit racket wendbaarder is.  Aan de onderkant van het frame zit het meeste gewicht waardoor de Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 is optimaal te manoeuvreren.

In het frame zijn er op 2 plekken 4D Braide materialen toegevoegd. Deze 4D braided materialen zijn ultralichte compositievezels en zijn in 4 richtingen in het grafiet geweven waardoor de torsiekrachten beter opgevangen kunnen worden. Hierdoor is het racketblad uiterst solide waardoor je de bal nauwkeurig kunt slaan.

In de hals van het de Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 HL zijn verstevigingen aangebracht die het racket nog stabieler maken en tijdens de slag voel je minder ongewenste trillingen waardoor je optimaal kunt genieten van het squashen.
Het racket heeft een grotere sweatspot(lekkerste raakoppervlak) en een druppelvormig racketblad van maar liefst 500 cmen doordat het snarenbed relatief groot is, kunnen de snaren meer bewegen waardoor je een optimale slagkracht krijgt.

Met een snarenpatroon van 16 x 19 zijn de  ruimtes tussen de snaren vrij klein. Dit bevordert de controle, geeft minder trillingen en zorgt voor een optimale slagkracht.

Deze squashracket is zeer geschikt voor de recreant, heeft ene goede prijs/kwaliteit verhouding en een optimale balcontrole.
De Dunlop Blackstorm Graphite 2.0 wordt geleverd met een volledige hoes met riem.