Brabo O Geez Cats JR

Brabo
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

315.05487.025

De Brabo O'Geez Cats Junior is een junior hockeystick. Deze serie is ontworpen om van de allerkleinsten de allergrootsten te maken. De O’Geez zijn houten hockeysticks met een compleet eigen design gericht op de belevingswereld van de jeugdige spelers. Kwalitatieve hockeysticks met eigenzinnige, stoere designs die zowel robuust als technisch spel ondersteunen.

Materiaal & Carbonpercentage
De Brabo O'Geez Cats Junior is een houten hockeystick. Deze hockeystick is erg licht en bevat geen carbon waardoor de stick erg soepel en comfortabel is. Dit maakt de stick uitermate geschikt om balgevoel en slagtechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglasvezels die zorgen voor de nodige power. Daarnaast zorgt het fiberglas voor extra bescherming wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De standaard curve location zorgt daarnaast voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een maxi krul. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter ook voor dat de bal aanname nog gemakkelijker wordt.