Dita FiberTec C35 JR

Dita
8718146062258
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

1118.002 57

De Dita FiberTec C35 Junior is afkomstig uit de FiberTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht fibertec materiaal waardoor de speler kan profiteren van extra power, zonder dat het gewicht sterk toeneemt.

De FiberTec C55 is een allround veldstick die voor 35% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor power waardoor het makkelijker wordt om balsnelheid te genereren. De 5% aramide vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle over de stick krijgt.

De stick bestaat voor 60% uit fiberglas. Dit materiaal is wat soepeler dan carbon en zorgt voor meer balgevoel en controle. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

De kromming van 22 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast biedt de M-Curvein het midden van de stick een uitstekende mix van extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.