Salomon Pearl 4d white

Salomon Pearl 4d White

Salomon
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

L39036000

Deze skihelm combineert veiligheid, functionaliteit en stijl. De skihelm zorgt voor optimale veiligheid, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de helm.

Voorzien van een heerlijk zachte binnenvoering en uitgerust met ventilatie openingen voor een optimale ventilatie is dit de ideale skihelm voor de wintersportster. Bovendien is deze voering uitneembaar, zodat het gewassen kan worden.  De skihelm is ook voorzien van het nieuwe EPS-4D dempingsmechanisme. Dit zorgt voor extra goede demping bij harde klappen en weegt erg weinig.

Uitgerust met het audio compatibel systeem is het mogelijk om muziek te luisteren tijdens het skiƫn. De helm wordt geleverd met een handige bewaarzak.

 

Maatvoering Salomon Skihelm

Een goede helm zit goed om uw hoofd en sluit nauw aan op uw hoofd en mag absoluut geen drukpunten hebben. Teveel beweging is niet goed en de helm mag niet over uw hoofd schuiven wanneer u deze heen en weer beweegt.

Aan de hand van onze tabel hieronder is het eenvoudig om te bepalen welke maat skihelm u nodig heeft die perfect om uw hoofd past. Meet met een meetlint de omtrek van uw hoofd om de juiste maat te vinden. Hierbij moet u het meetlint als volgt om uw hoofd zetten; 2 cm boven uw wenkbrauwen, net iets boven uw oren en onderaan uw schedel.

Maat:
S
M
L
XL
Omtrek hoofd in cm:
   53 - 56
    56 - 59
    59 - 62
    62 - 64