Dita Comfort, UITVERKOCHT

Dita
    Levertijd:1 werkdag.
  • Beschrijving

8013.009

Dita Comfort

De Dita Comfort is een zeer comfortabele lichtgewicht hockeyschoen voorzien van het Easy Bend systeem. De schoen is zeer geschikt voor de getalenteerde jeugd die de overstap maakt naar een volwassen model schoen.

Kenmerken schoen
De schoen beschikt over een PU in combinatie met Mesh bovenzijde. De teendelen van de schoen zijn afgewerkt met zachte suède stof. Deze stof beschermt de voet optimaal waardoor je altijd een comfortabel en prettige pasvorm zult ervaren.

Kenmerken zool
De schoen beschikt over een Phylon tussenzool, EVA gegoten. De duurzame loopzool beschikt over een astro en turf profiel. De zool is ingesneden voor een gemakkelijkere afrolling van de voet. De zool is uitgerust met het Easy Bend System (EB-systeem). EB systeem staat voor Easy Bend System. Dit systeem is ontwikkeld om de natuurlijke afrol van de voet te stimuleren. Uitsparingen in de loop- en tussenzool maken de schoen flexibeler. Deze uitsparingen zorgen ervoor dat de schoen makkelijker buigt en daarmee het natuurlijk mechanisme van de afrol van de voet, bij het raken van de grond, wordt bevorderd.