Nike Mecurial Miracle FG

Nike
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

396131 311

Nike Mecurial Miracle voetbalschoen

Kenmerken:

Bovenkant: De bovenkant van deze schoen is gemaakt van synthetisch leer (Teijin). Dit soepele leer zorgt voor een goede vorming naar de voet van de speler. De zogenaamde ‘Speed Touch Area’ aan de voorzijde van de schoen zal zorgen voor meer gevoel en controle wanneer je accelereert. De veters zijn volledig afgedekt door een elastische overslag. Dit zorgt voor meer nauwkeurigheid en een groter contactvlak.

Binnenzool: De Nike Mercurial Mircale FG bevat een anatomisch voorgevormde lage, zwarte ‘sockliner’ die verstevigd is met behulp van EVA’s, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort. Tevens zorgt dit voor een goede drukverdeling van de druk die op de onderkant van de voet komt te staan.

Buitenzool: Deze schoen bevat een revolutionair systeem; het Nike Vapor Traction. Deze inwendige carbon fiber chassis maken een onmiddellijke acceleratie mogelijk. Aangezien er vanwege het lichaamsgewicht van de speler bij iedere beweging spanning op deze stijve chassis komt te staan, zorgt de chassis dat deze vervorming wordt gecorrigeerd, waardoor de voetballer als het ware gelanceerd wordt in zijn beweging. De buitenzool van de schoen is gemaakt van lagen van samengeperste en versmolten thermo polyurethaan. De 4 hielnoppen zijn hierin meegegoten en maken ook gebruik van dit TPU. De topjes van de noppen zijn gemaakt van aluminium, dit is een zeer duurzaam en licht materiaal. In totaal bevat de schoen 2 langwerpige hielnoppen en 4 langwerpige noppen op de voorvoet.