Brabo Traditional Carbon 80

Brabo
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

315.60232.000

Brabo Traditional Carbon 80.

De Brabo Traditional Carbon 80 is een hockeystick voor een speler die een krachtige (sleep) push willen combineren met goede controle en gevoel in de stick.

Materiaal en Carbon percentage.

De Brabo Traditional Carbon 80 is een stugge veldstick voor extra balversnelling en hoge precisie. De stick bestaat voor 80% uit Carbon, hierdoor krijgt de stick extra extra power en het zorgt voor extra slagkracht.

Doordat de stick minder buigt tijdens het slaan, kan je de bal extra snelheid mee geven.

10% van de stick bestaat uit Aramide, hierdoor krijg je meer gevoel en controle met de stick. De overige 10% bestaan uit Fibreglass, hierdoor gaat de stick langer mee.

Kromming & Krul.

De kromming van 24 MM zorgt ervoor dat je makkelijker snelheid kan meegeven bij de push zonder dat je de controle verliest. Door de standaard curve location heb je meer controle bij het slaan en stoppen van de bal. Ook tijdens het dribbelen heb je meer controle.

De krul is een Maxi haak, doordat deze haak iets groter is als de andere krullen is het iets minder makkelijk om de stick snel te hanteren. De maxi haak zorgt ervoor dat je makkelijker de bal aan kan nemen.