K- Swiss Accomplish LS Omni

K-Swiss
    Levertijd:1 werkdag
Bestel
  • Beschrijving

01806 109

K-Swiss Accomplish Omni

Dit model is geschikt voor alle banen met uitzondering van een binnen banen. Deze schoen heeft de demping zowel in de hak en voorvoet voor optimaal comfort.

De K-Swiss Heren Accomplish LS Omni is een zeer veelzijdige en stabiele tennisschoen voor de veeleisende tennissers.

De robuuste schoen, uitgevoerd in het design wat u van K-Swiss gewend bent. Deze tennisschoen heeft de eigenschappen van een 7.0 systeem, zoals het Shock Spring dempingsysteem en een Cushion Board.

Dit Shock Spring dempingsysteem en een Cushion Board zorgt voor meer demping, comfort en stabiliteit. De hiel en middenvoet zijn verstevigd met sterk TPU materiaal waardoor de stabiliteit verhoogd wordt.

De Accomplish LS Omni is tevens voorzien van zeer slijtvaste Aösta II rubberen zolen. Hierdoor is de schoen duurzaam en gaat de zool langer mee. De verstevigingen aan de zijkanten zorgen voor extra comfort aan de enkels. en worden de schokken beter opgevangen.

Het bovenwerk is gemaakt van slijtvast leer en zorgt op zijn beurt voor een uitstekende ondersteuning van de voet. Dankzij de omnizool kunnen de schoenen op alle tebnnisbanen en ondergronden gebruikt worden. Deze schoen is ook bij uitstek geschikt voor het spelen op kunstgrasbanen.

Eigenschappen


- Buitenzijde:
De bovenkant is gemaakt van sterk en licht synthetisch leer, voor meer comfort en duurzaamheid. Speciale meshpanelen worden toegepast voor een betere doorluchting en afvoer van lichaamsvocht. Dit is comfortbale en komt de prestaties ten goede.


- Tussenzool:
 Shock Spring technologie wordt toegepast in de hiel. Dit zorgt voor voor het verminederen van schokken en verhoging van het comfort. Daardoor heb je soepelere bewegingen en een betere demping rondom de hiel.


- Zool: De schoen heeft een non-marking zool en is tevens voorzien van een omnizool, voor optimale grip en gebruik op alle outdoor ondergronden.

Deze zeer slijtvaste Aösta II rubberen zool is bij uitstek geschikt voor het spelen op kunstgrasbanen, maar kan ook op andere banen zoals gravel.

Het profiel van deze omnischoen is wat grover dan gewoonlijk. Daardoor heeft heeft de schoen meer grip op de wat gladdere en natte oondergronden. De zool is geschikt voor zowel kunstgras, hardcourt en smashcourtbanen.